Wie zijn wij?

Over Bakker Vastgoed Waardering. 

Wie zijn wij?

Bakker Vastgoed Waardering is een jong familie taxatiebedrijf met veel vastgoedkennis en -ervaring. Wij zijn onafhankelijk en leveren goed gefundeerde taxatierapporten met aandacht voor u en uw vastgoed. Wij beschikken over een mooi breed vastgoednetwerk met vakgenoten vanuit het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), het Taxatie Management Instituut (TMI) en de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Dat betekent voor u dat uw taxatierapporten altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de meest actuele taxatierichtlijnen.

Ik ben de oprichter en eigenaar van Bakker Vastgoed Waardering. Als jonge twintiger studeerde ik af als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Amsterdam. In 2000 maakte ik de stap naar het vastgoed. Om alle geheimen van het vastgoed goed te doorgronden, heb ik naast veel praktijkervaring ook een gezonde dosis theoretische kennis opgedaan. Zowel de opleiding van registertaxateur (RT) als de masteropleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (MSRE) heb ik met veel enthousiasme afgerond. Om mijn hoofd af en toe leeg te maken vind ik het heerlijk om de bokshandschoenen te pakken en een potje te sparren. Sparren met klanten doe ik ook graag maar dan met het een goed taxatierapport in de hand.

Wat is onze vastgoed visie?

Wij zien de behoefte aan zekerheid over de waarde van het vastgoedobject groeien. Banken, verzekeraars en accountants worden steeds kritischer. De nadruk komt steeds meer te liggen op goede en gefundeerde vastgoedwaarderingen. Met een scherp oog voor marktontwikkelingen. Zeker in de snel veranderende vastgoedwereld is een gedegen taxatierapport van cruciaal belang.

Wat is onze vastgoed missie?

Gezien alle vastgoedontwikkelingen willen wij u met aandacht voor detail adviseren. Door het inzetten van vakbekwame waarderingsspecialisten ontvangt u een taxatierapport dat voldoet aan alle eisen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en TMI (Taxatie Management Instituut). Daarmee voldoen onze taxatierapporten aan de hoogste eisen van Banken, Verzekeraars en Accountants.

Wat zijn onze Kernwaarden?

Met aandacht

Uw vastgoed verdient alle aandacht. Onze taxateurs geven u en uw vastgoed de aandacht die noodzakelijk is om uw optimaal te adviseren. Wij maken met u van te voren heldere afspraken over wat u van ons mag verwachten. Net als u houden wij niet van verrassingen.

Gefundeerd

U wilt er op vertrouwen dat uw vastgoed op juiste wijze is getaxeerd op onafhankelijke wijze. U wilt een stevig onderbouwd taxatierapport. Wij zetten onze jaren lange marktervaring en -kennis in om dat voor u te realiseren.

Vakbekwaam

U wilt er zeker van zijn dat onze taxateurs vakbekwaam zijn. Al onze taxateurs zijn gecertificeerd en staan in het register voor taxateurs. Al onze taxatierapporten zijn opgesteld volgens van de richtlijnen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs | zie nrvt.nl) en TMI (Taxatie Management Instituut | zie taxatiemanagementinstituut.nl ). Ook leiden wij onze taxateurs permanent op om te kunnen beschikken over de meest actuele informatie op taxatiegebied.

Het logo verbeeldt een drie eenheid: u als klant (lichtgroene afbeelding), uw vastgoed en Bakker Vastgoed Waardering (donkergroene afbeelding). Wij staan u terzijde en richten ons met volle aandacht op uw vastgoed en de vastgoedmarkt. We betrekken alle relevante marktontwikkelingen bij de bepaling van een goed gefundeerde marktwaarde. Het geeft ons energie om onze vakbekwaamheid voor u in te zetten.